Hautausmaan kesätyöntekijä 20 paikkaa

Nokian seurakunnan hautausmaille haetaan kesätyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu esim. nurmikon leikkausta, kukkien hoitoa ja alueiden puhtaanapitotehtäviä. Työ sopii esim. koululaisille kesätyöpaikaksi. Työhön vaaditaan vähintään 16 vuoden ikä. Toivomme hakijoilta reippautta, positiivisuutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön.

Työjakson pituus on n. 1 kk. Työjaksot sijoittuvat seuraavasti: 1. jakso 1.-30.6 ja 2. jakso 1.-31.7. Palkka on KirvesTesin  mukainen. Haku päättyy 28.2.2018. Hakemuksen voi palauttaa myös Nokian hautausmaan huoltorakennuksen postilaatikkoon Valkamankatu 2, 37100 Nokia.

Hautausmaan kausityöntekijä 13 paikkaa

Nokian seurakunnan hautaustoimi hakee kausityöntekijöitä. Työ on kokoaikatyö. Työt alkavat 1.5.2018 jatkuen 31.10.2018 saakka. Tehtävässä on koeaika. Palkka on KirvesTesin mukainen. Työtehtäviin kuuluu mm. hoitohautojen, hautausmaiden sekä kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Eduksi katsotaan viheralan koulutus ja työkokemus sekä osaan tehtävistä ABe ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Toivomme hakijoilta reippautta, positiivisuutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja omaisten kohtaamiseen. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Haku päättyy 28.2.2018. Hakemuksen voi palauttaa myös Nokian hautausmaan toimiston postilaatikkoon Valkamankatu 2, 37100 Nokia.

Lisätietoja: seurakuntapuutarhuri Tuija Laaksonen 050 5967 611

Hautausmaan kesä- ja kausityöntekijöiden haku alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Tulostettava lomake.

Hautausmaan kesä- ja kausityöntekijöiden hakulomake

Täytä omat hakutietosi. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.