Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus ei ole kirkon toimintamuoto vaan seurakunnan tapa olla olemassa. Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Uskonelämän hoitoon kuuluu jumalanpalveluksissa käynti ja asioiden jakaminen toisten kanssa. Seurakunnan toiminnoissa tähän on hyvä mahdollisuus.

Kesäajan messut ja jumalanpalvelukset.

Syyskauden messut ja jumalanpalvelukset.

Jumalanpalvelus kutsuu jokaista sanan ja ehtoollisen äärelle kaikkina pyhäpäivinä. Messu Nokian kirkossa klo 10 ja kyläkirkoissa joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Lisäksi iltamessuja ja erityisjumalanpalveluksia.

Erityistä:

Su 1.10.        Nokian kirkko klo 10, Sukupolvien messu kutsuu yhteen lapsia, aikuisia, perheitä ja vanhenevaa väkeä yhteiseen juhlaan.

Su 8.10.        Nokian kirkko klo 10, Herättäjän kirkkopyhä. Mukana herättäjäjuhlien juhlakuoro.

La 4.11.         Pyhäinpäivä, perheiden pyhäinpäivän hartaus klo 16.

Iltakirkko Nokian kirkossa klo 18. Mukaan kutsutaan erityisesti kuluneen vuoden aikana läheisensä menettäneitä.

Su 5.11.        Nokian kirkko klo 10. Reformaatio 500 vuotta -juhlajumalanpalvelus Lutherin hengessä.

Su 12.11.      Seurakuntakeskus klo 16. Neulekirkko. Kirkkohetki lankojen ja silmukoilla äärellä rukoillen ja laulaen. Ota mukaan käsityö, jolla teet hyvää toiselle. Kirkkokahvit.

Su 19.11.      Nokian kirkko klo 10, Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä.

Siuron kirkko, vauvakirkko klo 14.

Su 26.11.      Nokian kirkko klo 10, perinnejumalanpalvelus vanhaan malliin.

Su 3.12.        Nokian kirkko klo 10, adventin perhemessu. Tule laulamaan Hoosiannaa!

Ke 6.12.        Itsenäisyyspäivä. Suomi 100 v -juhlajumalanpalvelus Nokian ja Tottijärven kirkoissa klo 10 ja Suoniemen kirkossa klo 12. Seppeleenlaskut.