Kotiseurakunta onnittelee päivänsankareita

Seurakunta tahtoo olla mukana jäsentensä elämässä ja muistaa heitä merkkipäivinä eri vaiheissa elämänkaarta.

4-vuotissynttärit

4-vuotissynttärit järjestetään Seurakuntakeskuksessa neljä kertaa vuodessa. Kutsut päivänsankareille lähetetään postitse syntymäkuukauden perusteella. Tervetulleita mukaan juhliin ovat myös juhlittavan omat tärkeät ihmiset: kummit, mummit, vaarit ja sisarukset sekä vanhemmat. Juhlissa nautitaan yhteisestä ohjelmasta, leikistä ja herkuista. Synttärilahjaksi nelivuotiaat saavat kotiseurakunnalta Lapsen Raamatun.

Kymppisynttärit

Varhaisnuorisotyö kutsuu kerran vuodessa 10-vuotiaat perheineen yhteiseen juhlaan. Tapahtuma järjestetään marraskuussa Seurakuntakeskuksessa. Juhlaan kutsutaan henkilökohtaisella kutsukirjeellä. Tapahtumassa on yhteistä ohjelmaa, pieni muistaminen synttärisankareille ja herkkupöytä.

Ikäihmisten syntymäpäivien muistaminen

Seurakunta järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat joitakin kertoja vuodessa merkkipäiviään viettäville. Näille juhlille lähetetään henkilökohtainen kutsu kun ihminen täyttää 70, 75, 80, 85, 90 vuotta ja tästä iäkkäämmät kutsutaan joka vuosi. Kuluvana vuonna yhteisiä juhlia pidetään 6.5., 16.9. ja 18.11. Vuonna 2017 pidetään myös 21.10. juhlat 65-vuotta täyttäville. Kakkukahvien ja ohjelman lisäksi voit tavata vaikkapa vanhaa koulu- tai työtoveria. Juhlaan mukaan voi halutessaan ottaa yhden sukulaisen tai ystävän kanssaan.

Mikäli tähän yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan ei pääse, mutta haluaa kuitenkin kutsua papin omaan juhlaan, tästä voi ilmoittaa hyvissä ajoin kirkkoherranvirastoon tai soittaa suoraan jollekin seurakunnan papeista ja sopia hänen  kanssaan henkilökohtaisen onnittelun ajan ja paikan. Hän voi ennalta sovittaessa pitää myös hartauden ja toimittaa ehtoollisen.