Koskenmäen perhekerho

Koskenmäen seurakuntatalo

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka. Tervetuloa leikkimään, askartelemaan ja hiljentymään. Aloitamme aamupalalla. Kirkkohetkessä mukana Suvi Pynttäri.

Perhekerho Koskenmäen seurakuntatalolla klo 9 - 12.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Juhannusjuhlat

Urhattu 50 vuotta - kaikenikäisten iloinen juhannusjuhla
Seurakunnan leiri- ja kurssikeskus Urhattu täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Pyöreitä vuosia juhlitaan juhannusjuhlan merkeissä. Illassa on mukavaa ohjelmaa koko perheelle, makkaran- ja lättyjen paistoa ja muuta tarjoilua pientä käteismaksua vastaan. Juhannuskokko syttyy sään salliessa klo 20. Tapahtuma on päihteetön.

Maatialan pappila

Vauvacafe

Tervetuloa äidit ja isät alle vuoden ikäisen esikoisvauvan kanssa kohtaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Tervetuloa myös odottavat äidit. Kahvitarjoilu.

TOTTIJÄRVEN SRKTALO - Takkahuone

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.