PERHEIDEN VAPPUJUHLA

Seurakuntakeskus

Perheiden vappujuhla Seurakuntakeskuksessa klo 15 - 17. Esiintyjinä Taikapetteri ja Kiisi Isotalo. Kahvio, arpajaiset yms. Tuotto YV-keräykseen.

Pinsiön kirkko

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Siuron kirkko

Perhecafé

Tervetuloa äidit ja isät lasten kanssa kohtaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Tervetuloa myös odottavat äidit. Kahvitarjoilu.

Maatialan pappila

Vauvacafé

Tervetuloa äidit ja isät alle vuoden ikäisen esikoisvauvan kanssa kohtaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Tervetuloa myös odottavat äidit. Kahvitarjoilu.