Kings Kids

Koskenmäen seurakuntatalo

King`s Kids Koskenmäen srk-talossa klo 17.30

Kouluikäisten oma pyhäkoulu, jossa tehdään tanssiesityksiä, lyhytelokuvia, videoita. Ja tietenkin myös luetaan Raamattua. Ryhmään voi tulla myös kesken kauden.

Maatialan pappila

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa. Kirkkohetki. Mukana Sanna Vuorela ja Minna Viinikainen.

Pinsiön kirkko

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa. Mukana Sanna Vuorela ja Minna Viinikainen.

Linnavuoren seurakuntatalo