Yhteislaulutilaisuus Hinttalassa

Muu tila

Kesäistä yhteislaulua Hinttalan pihapiirissä. Sateen sattuessa pirtissä. Laulattamassa Timo Uotila.

Yhteislaulutilaisuus Hinttalassa klo 14. Laulattamassa Timo Uotila.

Nokian kirkko

Hiljaisuuden messu

Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen luoma messu, jossa korostuu rukous ja hiljaisuus.

Siuron kirkko

Konsertti

Eija Virtanen tekee kolmannen klavikordinsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemian ja Suomen historiassa 23.5.2018. Sama ohjelma kuullaan tässä Siuron kirkossa järjestettävässä konsertissa. Klavikordi on kenties maailman hiljaisin soitin, mutta myös ilmeikkäin ja sen on sanottu olevan sekä Johann Sebastian Bachin että poikansa Carl Philipp Emanuelin lempisoitin. Kummankin sävellyksiä on kuultavissa konsertissa ja lisäksi J.P. Sweelinckin, W. A. Mozartin, James Hewittin ja Leonardo Coralin sävellyksiä. Tutkinto-ohjelmisto on valmistettu MuT ja teologian kandidaatti Pekka Vapaavuoren johdolla.

Nokian kirkko

Tuomasmessu

Tuomas-messu rakentuu musiikin, sanan ja rukouksen ympärille.