Kesäillan musiikkia

Suomalais-ranskalainen ilta
- musiikkia luonnosta ja rakkaudesta

Kesäinen kamarimusiikkikonsertti koostuu romanttisista ja impressionistisista tunnelmista. Kappaleita yhdistävät luontoaiheet unohtamatta ihmismieltä askarruttavia rakkauden peruskysymyksiä. Säveltäjäniminä konsertissa kuullaan muun muassa Yrjö Kilpistä, Oskar Merikantoa, Jean Sibeliusta sekä Albert Rousselia. Pohjois-Karjalasta kotoisin olevista ammattimuusikoista koostuva trio on tutustunut toisiinsa jo lukioaikana ja palaa taas tekemään yhteistyötä kaikille rakkaan kamarimusisoinnin parissa.

Kesäillan musiikkia seurakuntakeskuksen salissa klo 18. Veera Niiranen, sopraano, Jenni Halonen, huilu ja Mirva Helske, piano.

Nokian kirkko

Majataloilta

Musiikkia, Majatalobändi ja Sarastus-kuoro, sanaa, rukousta ja iltateetä.

Siuron kirkko

Kevätpurojen solinaa - iltamusiikki

Tunnelmallisia lauluja kevätillassa. Ohjelma koostuu mm. Petri Laaksosen ja Pekka Simojoen musiikista, klassikkosävelmiä unohtamatta.

Kulmakivi

Virsilauluhetki

Timo Uotila laulattaa tuttuja ja uusia virsiä. Laulamassa ainakin veteraanien ystäviä.