Kesäillan musiikkia

Suomalais-ranskalainen ilta
- musiikkia luonnosta ja rakkaudesta

Kesäinen kamarimusiikkikonsertti koostuu romanttisista ja impressionistisista tunnelmista. Kappaleita yhdistävät luontoaiheet unohtamatta ihmismieltä askarruttavia rakkauden peruskysymyksiä. Säveltäjäniminä konsertissa kuullaan muun muassa Yrjö Kilpistä, Oskar Merikantoa, Jean Sibeliusta sekä Albert Rousselia. Pohjois-Karjalasta kotoisin olevista ammattimuusikoista koostuva trio on tutustunut toisiinsa jo lukioaikana ja palaa taas tekemään yhteistyötä kaikille rakkaan kamarimusisoinnin parissa.

Kesäillan musiikkia seurakuntakeskuksen salissa klo 18. Veera Niiranen, sopraano, Jenni Halonen, huilu ja Mirva Helske, piano.

Siuron kirkko

Klavikordikonsertti

Eija Virtanen tekee kolmannen klavikordinsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemian ja Suomen historiassa 23.5.2018. Sama ohjelma kuullaan tässä Siuron kirkossa järjestettävässä konsertissa. Klavikordi on kenties maailman hiljaisin soitin, mutta myös ilmeikkäin ja sen on sanottu olevan sekä Johann Sebastian Bachin että poikansa Carl Philipp Emanuelin lempisoitin. Kummankin sävellyksiä on kuultavissa konsertissa ja lisäksi J.P. Sweelinckin, W. A. Mozartin, James Hewittin ja Leonardo Coralin sävellyksiä. Tutkinto-ohjelmisto on valmistettu MuT ja teologian kandidaatti Pekka Vapaavuoren johdolla. Konserttiin on vapaa pääsy.

Nokian kirkko

Tuomasmessu

Tuomas-messu rakentuu musiikin, sanan ja rukouksen ympärille.

Nokian kirkko

"Mua siipeis suojaan kätke" -konsertti

Konsertti Kihelkonnan lasten kesäleirien järjestämiseen. Esiintyjinä 4M-lauluyhtye: Kristiina Hakovirta, laulu, Silja Lassila, sello, Sirpa Nevalainen, viulu ja Eija Apunen, piano. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.