Kesäillan musiikkia

Suomalais-ranskalainen ilta
- musiikkia luonnosta ja rakkaudesta

Kesäinen kamarimusiikkikonsertti koostuu romanttisista ja impressionistisista tunnelmista. Kappaleita yhdistävät luontoaiheet unohtamatta ihmismieltä askarruttavia rakkauden peruskysymyksiä. Säveltäjäniminä konsertissa kuullaan muun muassa Yrjö Kilpistä, Oskar Merikantoa, Jean Sibeliusta sekä Albert Rousselia. Pohjois-Karjalasta kotoisin olevista ammattimuusikoista koostuva trio on tutustunut toisiinsa jo lukioaikana ja palaa taas tekemään yhteistyötä kaikille rakkaan kamarimusisoinnin parissa.

Kesäillan musiikkia seurakuntakeskuksen salissa klo 18. Veera Niiranen, sopraano, Jenni Halonen, huilu ja Mirva Helske, piano.

Nokian kirkko

Kesäillan musiikkia

"Virsin, lauluin, psalttarein!" -kesäkonsertissa soivat virret monin eri tavoin, mm. urkusoolona, yksinlauluna ja yhteislauluna.

Hinttala

Yhteislaulutilaisuus

Laulattamassa kanttori Eija Virtanen.

Hinttala

Yhteislaulutilaisuus

Laulattamassa pastori Timo Uotila.