Linnavuoren seurakuntatalo

Perhekerho Linnavuoren srk-talossa klo 9 - 12.

Maatialan pappila

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa. Kirkkohetki. Mukana Sanna Vuorela ja Minna Viinikainen.

Pinsiön kirkko

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa. Mukana Sanna Vuorela ja Minna Viinikainen.

Linnavuoren seurakuntatalo