Eläkeläisten seurakuntakerho

Tottijärven seurakuntatalo

Seurakuntakerho eläkeläisille Tottijärven srk-talossa klo 13-15. Ehtoollishartaus.

Seurakuntakerho eläkeläisille Tottijärven srk-talossa klo 13-15. Mukana Pia Heinonen ja Lauri Salminen.

Välke

Harjoitukset

Kädentaitajat Takkahuoneessa

Kädentaitajat kokoontuvat Takkahuoneessa klo 13. Valmistetaan käsitöitä diakonian ja lähetyksen hyväksi. Alussa Sanan paikka ja kahvit. Tule mukaan mukavaan seuraan.

Evästä elämään

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian seurakuntakeskuksessa (Korkeemäenkatu 8).
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia?