Evästä elämään

Seurakuntakeskus

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian seurakuntakeskuksessa (Korkeemäenkatu 8).
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia?

Evästä elämään srk-keskuksessa klo 14-15.15. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia? Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahveille

Suviranta

NMKY:n raamattupiiri

Saunomista ja Raamatun tutkiskelua yhdessä.

Kaisaniemi

Pihakirkko

Pihakirkkoon on kokoonnuttu jo vuosikymmenien ajan, aluksi sotaveteraanien tilaisuutena. Nyt piha on avoin kaikille, kolehti kuitenkin kerätään sotaveteraanityölle.

Nokian kirkko

Raamattupiiri

Opiskellaan Raamattua ja rukoillaan yhdessä.