Evästä elämään

ke 11.10. kello 14.00

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali Välimäenkatu 8. Vierailijana Juha Mattila: Turvapaikanhakijat, paperittomat ja kirkkomme.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä!
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Helluntai seurakunnan sali

Evästä elämään

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Vierailevia alustajia, ihmisten kohtaamista, jutustelua ja kahvia.
Kaikille avoimet tilaisuudet järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Helluntaiseurakunnan salissa, Välimäenkatu 8.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki

Rukoillaan yhdessä.

Kulmakivi

Eläkeläisten kerho

Sanaa, yhdessäoloa ja kahvitarjoilu.