Evästä elämään

ke 25.10. kello 14.00

Evästä elämään -tekstin: Evästä elämään - yhdessäolon keidashetki - Helluntaiseurakunnan salissa Välimäenkatu 8 klo 14-15.15. Vierailijana valokuvaaja Raimo Nuolikoski: Nojatuolimatka kotinurkista Lapin tuntureille. Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä! Vierailijana Raimo Nuolikoski: Nojatuolimatka kotinurkista Lapin tuntureille.
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Helluntaiseurakunnan sali

Evästä elämään

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Vierailevia alustajia, ihmisten kohtaamista ja jutustelua. Kaikille avoimet tilaisuudet kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Alustuksen jälkeen kahvit. Vierailijana Satu Reinikainen: Isovanhemmat, lapsenlapset ja Jumala.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki