Evästä elämään

ke 8.11. kello 14.00

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Vuokko Krannila: Kiinalainen juttu.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä!
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Nokian kirkko

Hiljaisuuden messu

Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen luoma messu, jossa korostuu rukous ja hiljaisuus.

VASTAMAJA - Ryhmätila

Raamatunluku- ja keskustelupiiri

Luemme yhdessä Raamattua ja keskustelemme seuraavan pyhän tekstistä. Ota Raamattusi mukaan.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.