Suomalainen messu - juhlaversio 2017

Nokian kirkko

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona eri puolilla Suomea 2017. Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Musiikista vastaavat Lasse Heikkilä ja Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro ja lauluyhtye Pisara. Solisteina laulamassa Mika Karola, Tanja Lamminmäki, Ilmari Kujansuu ja Helmi Mattila. Konsertissa kerätään kolehti. Mukana Kulmakiven kädentaitajien myyjäispöytä. Vapaa pääsy.

Lasse Heikkilän Suomalainen messu - juhlaversio 2017 Nokian kirkossa klo 19. Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro, lauluyhtye Pisara ja solistit.

Nokian kirkko

Majataloilta

Musiikkia, Majatalobändi ja Sarastus-kuoro, sanaa, rukousta ja iltateetä.

Siuron kirkko

Kevätpurojen solinaa - iltamusiikki

Tunnelmallisia lauluja kevätillassa. Ohjelma koostuu mm. Petri Laaksosen ja Pekka Simojoen musiikista, klassikkosävelmiä unohtamatta.

Pinsiön kirkko

Kansanlaulumessu Pinsiön kirkossa

4. sunnuntai helluntaista. Kadonnut ja jälleen löytynyt. Messussa lauletaan Pinsiön Pelimannien säestyksellä tuttuja kansanlaulusävelmiä Anna-Mari Kaskisen teksteihin.