Suomalainen messu - juhlaversio 2017

Nokian kirkko

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona eri puolilla Suomea 2017. Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Musiikista vastaavat Lasse Heikkilä ja Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro ja lauluyhtye Pisara. Solisteina laulamassa Mika Karola, Tanja Lamminmäki, Ilmari Kujansuu ja Helmi Mattila. Konsertissa kerätään kolehti. Mukana Kulmakiven kädentaitajien myyjäispöytä. Vapaa pääsy.

Lasse Heikkilän Suomalainen messu - juhlaversio 2017 Nokian kirkossa klo 19. Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro, lauluyhtye Pisara ja solistit.

Nokian kirkko

Kesäillan musiikkia

"Virsin, lauluin, psalttarein!" -kesäkonsertissa soivat virret monin eri tavoin, mm. urkusoolona, yksinlauluna ja yhteislauluna.

Hinttala

Yhteislaulutilaisuus

Laulattamassa kanttori Eija Virtanen.

Hinttala

Yhteislaulutilaisuus

Laulattamassa pastori Timo Uotila.