Linnavuoren seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.
Kirkkohetkessä mukana Lassi Harju ja Eija Virtanen.

Perhekerho Linnavuoren srk-talossa klo 9 - 12.

Kanttorila

Taivasallapäivä

Kesäpäivä lapsille ja aikuisille. Lapset osallistuvat päivään oman aikuisen kanssa. Avoin puuhapäivä, jossa askartelua, ulkoilua, pelejä, hartaus yms. Päivään osallistutaan omin eväin.

Tottijärven seurakuntatalo

Taivasalla päivä