Erämaa iloitsee -konsertti

Nokian kirkko

Konsertin ohjelman laajimman ryhmän muodostavat ns. Yad HaShoma-laulut. Israelin nykymusiikkia edustaa Ron Weidbergin säveltämä laulu Psalmi 2. Lisäksi konsertissa kuullaan mm. Sibeliuksen harvoihin Raamattuun liittyviin sävellyksiin kuuluva neliosaisen sarjan Belsazarin pidot op. 51.

Erämaa iloitsee -konsertti Nokian kirkossa klo 15. Sopraano Suvi Lehtonen-Gräsbeck ja pianotaiteilija Folke Gräsbeck. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Nokian kirkko

Majataloilta

Musiikkia, Majatalobändi ja Sarastus-kuoro, sanaa, rukousta ja iltateetä.

Siuron kirkko

Kevätpurojen solinaa - iltamusiikki

Tunnelmallisia lauluja kevätillassa. Ohjelma koostuu mm. Petri Laaksosen ja Pekka Simojoen musiikista, klassikkosävelmiä unohtamatta.

Pinsiön kirkko

Kansanlaulumessu Pinsiön kirkossa

4. sunnuntai helluntaista. Kadonnut ja jälleen löytynyt. Messussa lauletaan Pinsiön Pelimannien säestyksellä tuttuja kansanlaulusävelmiä Anna-Mari Kaskisen teksteihin.