Erämaa iloitsee -konsertti

su 4.2. kello 15.00

Nokian kirkko

Konsertin ohjelman laajimman ryhmän muodostavat ns. Yad HaShoma-laulut. Israelin nykymusiikkia edustaa Ron Weidbergin säveltämä laulu Psalmi 2. Lisäksi konsertissa kuullaan mm. Sibeliuksen harvoihin Raamattuun liittyviin sävellyksiin kuuluva neliosaisen sarjan Belsazarin pidot op. 51.

Erämaa iloitsee -konsertti Nokian kirkossa klo 15. Sopraano Suvi Lehtonen-Gräsbeck ja pianotaiteilija Folke Gräsbeck. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.


Katso myös

la 10.3. klo 15.00

Siuron kirkko

Klavikordikonsertti

Eija Virtanen tekee kolmannen klavikordinsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemian ja Suomen historiassa 23.5.2018. Sama ohjelma kuullaan tässä Siuron kirkossa järjestettävässä konsertissa. Klavikordi on kenties maailman hiljaisin soitin, mutta myös ilmeikkäin ja sen on sanottu olevan sekä Johann Sebastian Bachin että poikansa Carl Philipp Emanuelin lempisoitin. Kummankin sävellyksiä on kuultavissa konsertissa ja lisäksi J.P. Sweelinckin, W. A. Mozartin, James Hewittin ja Leonardo Coralin sävellyksiä. Tutkinto-ohjelmisto on valmistettu MuT ja teologian kandidaatti Pekka Vapaavuoren johdolla. Konserttiin on vapaa pääsy.
su 11.3. klo 18.00

Nokian kirkko

Tuomasmessu

Tuomas-messu rakentuu musiikin, sanan ja rukouksen ympärille.
ti 17.4. klo 18.30

Nokian kirkko

"Mua siipeis suojaan kätke" -konsertti

Konsertti Kihelkonnan lasten kesäleirien järjestämiseen. Esiintyjinä 4M-lauluyhtye: Kristiina Hakovirta, laulu, Silja Lassila, sello, Sirpa Nevalainen, viulu ja Eija Apunen, piano. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.