Linnut lentävät illalla taivaalla.

Toiminta, ryhmät ja tapahtumat

Seurakunnan lukujärjestys on laaja. Toimintaa on eri ikäryhmille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Toimintavuosi koostuu syys- ja kevätkaudesta sekä kesän toiminnoista.

Tervetuloa kuulostelemaan ja tutustumaan toimintaan.

Pidetään yhteyttä!

Seurakunnan juhannusjuhla

pe 23.6.2017 Pyhäjärven rantamaisemissa klo 18 alkaen

Kaikenikäisten iloinen juhannusjuhla Urhatun leirikeskuksessa, Urhatuntie 80. Mukavaa ohjelmaa koko perheelle, makkaran- ja lättyjen paistoa pientä maksua vastaan, vapaata yhdessäoloa. Juhannuskokko syttyy klo 19.30. Päihteetön tapahtuma.

Kyytimahdollisuus, kuljetus edestakaisin 7 €. Paluukyyti lähtee klo 21. Ilmoittautumiset Kulmakiveen ma 19.6. mennessä: 050 570 4800 (arkisin klo 10–16).

Vietätkö kesää kaupungissa?

Keskellä kaupunkia ja arkea voi kohdata kaltaisiaan seurakunnan uudenlaisissa toiminnoissa:

Kesäkahvit kaupungissa

to 22.6., ti 27.6.,

ti 4.7., to 13.7., ti 18.7., to 27.7.,

ti 1.8., to 10.8., ti 15.8.

Kahvila–puoti Kulmakivessä klo 18–19.30

Poikkea kahville ja jutuille. Rentoa meininkiä kesäillassa.

Laulajaiset Maatialan pappilan puutarhassa

sunnuntaisin 18.6., 30.7. ja 20.8. klo 14–15.30

Pappilan kaunis ja tunnelmallinen piha kutsuu nauttimaan laulamisen riemusta, toisten seurasta ja kesäpäivistä (sateen sattuessa Pappilan upeissa sisätiloissa). Ota mukaan istuinalusta ja eväät. Lauletaan tuttuja lauluja ja opetellaan uusia, kesäisiä säveliä.

Matka halki Raamatun

Seurakuntakeskuksessa klo 9–17

Aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi, yht. 10 € / hlö. Aamupala alkaen klo 8.30.

(La 18.2. aiheena 1–5 Mooseksen kirjat, Joosuan kirja ja Tuomarien kirja. Opettamassa Pekka Heiskanen ja Ilpo Kari.
La 13.5. aiheena Vanhan testamentin historialliset ja viisauskirjat. Opettamassa Juho Sankamo ja Ilpo Kari.)
La 9.9. aiheena Vanhan testamentin profeetat ja evankeliumit. Opettamassa Jari Nordman ja Ilpo Kari.
La 11.11. aiheena Uudesta testamentista apostolien teot, kirjeet ja Johanneksen ilmestys. Opettamassa Jukka Norvanto/Timo Junkkaala ja Ilpo Kari.

Raamattu on maailman levinnein, luetuin ja tutkituin kirja. Ilman sitä on vaikea ymmärtää länsimaista kulttuuria tai minuutta muuttuvassa maailmassa. Jokainen on sidoksissa tähän kirjaan. Sen sanoma ei kuitenkaan aina avaudu. Opettajan johdolla yhdessä toisten kanssa on hyvä tutkia Raamattua. Se on syvähoitoa ihmisille.

Järjestäjinä Nokian srk, Suomen Raamattuopisto ja Agricola Opintokeskus