Tapahtumat ja retket aikuisille

Erilaiset seurakunnan järjestämät tapahtumat kutsuvat osallistumaan mukaan. Aina ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa, voi tulla käväisemään. Jo lyhytkin pysähdys arjesta tarjoaa virkistäytymisen mahdollisuuksia, ja arki saa uutta näkökulmaa. Jos aikataulut joustavat, esimerkiksi retki tai retriitti antavat tilaa ja mahdollisuuksia kuunnella itseään ja  olla Pyhän yhteydessä.

Kolmas ikä – hyvää elämää

to 14.9. Srk-keskuksen alakerran ryhmätilassa klo 18. Lasten lennettyä pesästä mahdollinen isovanhemmuus ja muuttuva keho haastavat elämässä ja parisuhteessa. Kolmannen iän iloista ja suruista alustamassa psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, perheterapeutti Marita Lehtoranta. Kahvitarjoilu.

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä

torstaisin klo 18 kuusi kertaa joka toinen viikko alkaen 21.9. Ensimmäinen kerta Srk-keskuksen Sakastissa, lokakuusta alkaen Kanttorilan vierashuoneessa.

Ryhmän tarkoituksena on jakaa niitä ajatuksia, joita oman arjen hiljaisessa hetkessä on noussut ennalta annetusta Raamatun tekstistä. Menetelmä on sellainen, että mitään ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita. Jokainen kuulostelee sitä, mitä teksti puhuu juuri hänelle ja juuri nyt. Toisten ryhmäläisten arvostava ja kunnioittava kuuntelu ja kommentoimattomuus antavat jokaiselle tilaa kulkea omaa vaellustaan Jumalan kanssa. Toisten kertomuksista puolestaan saa uusia ajatuksia ja rohkaisua. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 17.9. ryhmän ohjaajalle arja.kuusniemi@evl.fi tai 050 430 7175.

Naisten hemmottelupäivä

la 28.10. Urhatussa klo 13–18. Jo perinteeksi muodostunut kaikenikäisten naisten oma päivä kehoa ja mieltä hellien, Urhatun antimista nauttien. Hinta 7 €. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Mervi Vähätalo 040 652 9443.

Uskon yö – kristillinen taidetapahtuma

la 28.10. alkaen klo 19 Maatialan pappilassa ja Nokian kirkossa. Uskon Yö on maanlaajuinen seurakuntatapahtuma. Teemana on tänä vuonna Sana uskon ilmentäjänä. Ihmetellään ja koetaan yhdessä, miten Jumala puhuttelee ihmistä taiteen keinoin ja sen välityksellä.

Kynttiläillallinen pariskunnille

pe 17.11. Urhatussa klo 18. Hetki aikaa juuri teille kahdelle tunnelmamusiikin ja herkullisen seisovan pöydän siivittäminä. Illalliskortin hinta 30 € / pari, käteismaksu tilaisuuden alussa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Mervi Vähätalo 040 652 9443.

Retki Kristuspäivä -tapahtumaan

Turkuun la 2.12. Kristittyjä yhdistävä rukouspäivä kuuluu reformaation ja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kristillisiin päätapahtumiin. Päivän ytimessä on rukous. Nimensä mukaisesti tapahtumassa keskitytään siihen, mikä kristittyjä yhdistää: Kristukseen ja ristiin, joka myös maamme lipusta löytyy. Lisätietoa tapahtumasta: www.kristuspaiva.fi.