Kun perheessä kohdataan haasteita

Diakoniatyöntekijä voi olla tukemassa ja auttamassa perhettä tai perheenjäsentä elämän erilaisissa kriisitilanteissa vastaanotolla tai kotikäynnillä. Apu on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelut on tarkoitettu kaikille nokialaisille. Asiakkaan luvalla yhteistyötä voidaan tehdä esimerkiksi kaupungin perhe-, sosiaali- tai terveyspalvelujen kanssa.

LapsiArkki -toiminta

Klikkaa lisätietoihin.

Haluaisitko tukiperheeksi tai tukihenkilöksi?

Olisitko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lasten tai nuorten parissa? Haluaisitko perheesi kanssa tarjota lapselle tavallisen viikonlopun perheessäsi kerran kuussa tai tukihenkilönä yhteistä tekemistä ja juttelua tuettavan nuoren kanssa muutaman kerran kuukaudessa?

Nokian kaupungin perusturvakeskuksen perhepalvelut etsii uusia tukiperheitä ja -henkilöitä sosiaalipalveluiden asiakkaina oleville lapsille ja nuorille. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään tukiperhe- ja tukihenkilökoulutus ke 6.11., ke 13.11. ja ke 20.11. Kristallisalissa, Toriasema 25 F, klo 17.30–20.

Kouluttajat ovat perhepalveluiden työntekijöitä ja tukiperhevanhempia. Koulutuksessa

annetaan perustietoa tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnasta sekä sosiaalihuollon ja lastensuojelun palveluista. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä sitoutumista toimintaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 4.11. mennessä 040 779 9160 / lea.raty@nokiankaupunki.fi tai 044 486 1612 / johanna.hellekoski@nokiankaupunki.fi.

 

Lapsiperheen eteisessä  lattialla kasa kenkiä epäjärjestyksessä.