Info ja asiointi

Valkamankatu 2 A, 37100 Nokia

taloustoimisto.nokia@evl.fi

Nokian seurakunnan Y-tunnus 0205724-6

Nokian seurakunnassa on mahdollisuus antaa kolehti myös mobiilimaksuna

Nokian seurakunnassa on sunnuntaisin pääkirkossa vietettävässä jumalanpalveluksessa mahdollisuus antaa kolehti myös mobiilimaksuna.
Siirto-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen etukäteen valmiiksi, niin osallistuminen sunnuntaina on helppoa.

Voit antaa kyseisen jumalanpalveluksen kolehdin mobiilisti, jos sinulla on android- tai iOS-käyttöjärjestelmä puhelimessasi ja verkkopankkisi on joko Nordea, Osuuspankki tai S-pankki. Otettaessa Siirto-sovellus käyttöön, tarvitset asennusvaiheessa todentamiseen pankkitunnukset.

Siirto-sovelluksen lataaminen ja sillä maksaminen

Hae puhelimesi kaupasta Siirto-sovellus, asenna puhelimen ohjeiden mukaisesti ja suorita maksu jumalanpalveluksen aikana tai välittömästi sen jälkeen. Saat maksuun tarvittavan puhelinnumeron ennen tilaisuuden alkua.

Pilottihanke ja palaute

Nokian seurakunta on mukana pilottihankkeessa, jossa testataan kolehdin käteismaksun vaihtoehtona mobiilimaksua.

Halutessasi voit jättää palautetta
www.nokian seurakunta.fi/palaute -sivun lomakkeella.