Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus ei ole kirkon toimintamuoto vaan seurakunnan tapa olla olemassa. Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Uskonelämän hoitoon kuuluu jumalanpalveluksissa käynti ja asioiden jakaminen toisten kanssa. Seurakunnan toiminnoissa tähän on hyvä mahdollisuus.

Jumalanpalvelus kutsuu jokaista sanan ja ehtoollisen äärelle kaikkina pyhäpäivinä. Messu Nokian kirkossa klo 10 ja kyläkirkoissa joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Lisäksi iltamessuja ja erityisjumalanpalveluksia.

Huomioitavaa

Toiminta tauolla toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi. Julkisen messun sijaan toimitetaan Nokian kirkossa videoitava sanajumalanpalvelus joka sunnuntai ja pyhä päivä. Kyläkirkoilla jumalanpalveluksia ei toimiteta. (Tilanne 17.3.2020.)