Majataloillat

Ovi on auki kaikille -majataloiltaa vietettiin ensimmäisen kerran sunnuntaina 21.1.2018 Nokian kirkossa. Nokian seurakunnan ensimmäisessä Majataloillassa oli vieraana sabluunan "isä", muusikko, Pekka Simojoki. Musiikista vastasivat myös Majatalo Houseband ja Gospelkuoro Sarastus. Illan juonsi toimittaja Ulla Aurio. Vapaaehtoistehtävissä toimivat monet auttavat kädet: muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne.

Syksy 2020

Majataloilta Nokian kirkossa sunnuntaina 25.10.2020 klo 18. Vieraana koomikko Mikko Vaismaa. Illan juontaa Ulla Aurio.

"Jyväskyläläinen stand up -koomikko Mikko Vaismaa on improvisoinnin mestari ja lämminhenkinen älykkö, joka kohtaa ja yllättää yleisönsä ilta toisensa jälkeen."

"Jokainen esitys on yleisönsä näköinen, ja Mikon keikalta lähdetäänkin vatsalihakset kipeänä ja mieli hellän ymmärtäväisenä maailmaa, maailmankaikkeutta ja kanssaihmisiä kohtaan."

Tule vapaaehtoiseksi

Haluaisitko olla mukana rakentamassa tulevia Majataloiltoja? Ota yhteyttä kanttori Minna Viinikaiseen.

Majataloilta Nokian kirkossa.