Avoimet työpaikat

Nokian seurakunnan esittely

Nokian seurakunta toimii kasvavassa ja kehittyvässä Nokian kaupungissa Pirkanmaalla. Seurakunnan jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 23 000. Seurakunnassa työskentelee yhteensä lähes 80 henkilöä hengellisissä tehtävissä (varhaiskasvatus, nuorisotyö, lähetys- ja aikuistyö, jumalanpalveluselämä ja musiikki, diakonia, kirkolliset toimitukset) ja tukipalveluissa (kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, hautaustoimi, kiinteistöt, ruokahuolto ja viestintä). Nokian seurakunta on innostava työyhteisö, jossa on vahvasti työhönsä sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä.

Hae meille töihin

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla ja niihin haetaan KirkkoHR-järjestelmän kautta.

Avoinna vakituinen suntio-vahtimestarin työsuhde. Hakuaika päättyy 12.9.2022 klo 12.00.

Kaikki kirkon avoimet työpaikat löytyvät sakastin sivuilta.

henkilöstöpäällikkö
Valkamankatu 2 A