Hautausmaan kesätyöntekijä 20 paikkaa

Nokian seurakunnan hautausmaille haetaan kesätyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu esim. nurmikon leikkausta, kukkien hoitoa ja alueiden puhtaanapitotehtäviä. Työ sopii esim. koululaisille kesätyöpaikaksi. Työhön vaaditaan vähintään 16 vuoden ikä. Toivomme hakijoilta reippautta, positiivisuutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön.

Työjakson pituus on n. 1 kk. Työjaksot sijoittuvat seuraavasti: 1. jakso 1.-30.6 ja 2. jakso 1.-31.7. ja 3. jakso 1.-31.8. Palkka on KirvesTesin  mukainen. Haku päättyy 28.2.2019.

Lisätietoja: seurakuntapuutarhuri Tuija Laaksonen 050 596 7611.

Hae tehtävää alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Hautausmaan kesätyöntekijöiden hakulomake

Täytä omat hakutietosi. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.