Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Urhatuntie 80, 37120 Nokia

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Urhattu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven rannalla. Leiri- ja kurssikeskusessa on kaksi kokoontumis- ja majoitustaloa. Toisessa talossa on kaksi isoa saunaa ja rannassa erillinen rantasauna ja takkahuone. Urhattu soveltuu hyvin erilaisten ryhmien tarpeisiin ympäri vuoden. Urhatussa onnistuvat mm. leirit, tilausruokailut ja koulutuspäivät. Majoittumaan mahtuu 95 henkilöä.

Tilojen varaukset: Tanja Kuoppala 040 772 0830.

urhattu@evl.fi

Urhatun hinnasto

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Urhatuntie 80, 37120 Nokia

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti, 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Urhatuntie 80, 37120 Nokia

Mukkelis Makkelis -talvitapahtuma

Klo 13 perhekirkko. Kirkon jälkeen rastirata, makkaranpaistoa, liukurimäki (säävaraus), arpajaiset, karkkipurkkiarvonta, askartelua ja muuta mukavaa puuhaa. Kahviossa myytävänä kahvia, kaakaota, pullaa ja mehua.
Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.