Kirkkovaltuusto

Ylintä päätäntävaltaa seurakunnassa käyttää kirkkovaltuusto, johon Nokialla kuuluu 33 henkilöä. Valtuuston jäsenet valitaan seurakuntavaaleilla. Kirkkovaltuusto päättää seurakunnassa mm. virkojen perustamisesta, talousarvion, toimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen vahvistamisesta. Se luo seurakunnan toiminnan ja talouden yleislinjat.

Kirkkovaltuusto valitsee itselleen keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kirkkovaltuusto valitsee muut seurakunnan luottamuselimet: kirkkoneuvoston kahdeksan jäsentä ja edustajat tukitiimeihin.

Kirkkovaltuusto 2019–2022

Tuija Kiiskinen (puheenjohtaja), Riku Rinne, Auli Aaltonen, Erkki Asmala, Jussi Järvinen, Jorma Nieminen, Outi Nokso-Koivisto, Nea Lehmussaari, Janne Korpihalla, Ulla Ruusukallio (varapuheenjohtaja), Pirkko Pihlajamaa, Anu Mattila, Mauri Tuominen, Olli Välimäki, Kaija Hautakoski, Sirpa Lehtinen, Sanna Ojala, Aki Morikka, Marjukka Simola, Maarit Kivimäki, Akseli Reunamäki, Jyrki Kortesmäki, Ari Hanttu, Sisko Nevala, Erja Alanen, Piia Lehtonen, Seppo Saarinen, Virpi Pohjanen, Aki Nuora, Urpo Sainio, Jonne Nurmi, Pentti Kylmäkoski ja Riku Wendelin.

Kuvakollaasi valtuuston jäsenistä

Varavaltuutetut

Minttu Salonen, Andrew Fisher, Markku Olander, Jarkko Pohjanen, Mikko Kalliomäki, Petri Metso, Marjatta Rautalin, Kirsti Sala-Kallio, Eliisa Ala-Kuusisto, Marko Kainulainen, Tommi Kaurala, Ulla Huhta, Timo Syrjä, Marko Nieminen, Anna-Liisa Malmi, Aku Jortikka, Sari Hupanen, Johanna Perkiö, Erja Honkaniemi ja Klaus Thomasson.

Kuvakollaasi varavaltuutetuista