Minun kirkkoni -seurakuntavaalibanneri

Uudet valtuutetut

Vaalien tulokset

Kuvallinen ehdoskasluettelo

Nokialla uusi valtuusto saa päätettäväkseen monia mielenkiintoisia asioita

Kirkkovaltuusto kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa. Tärkeimmät päätettävät asiat ovat talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelmien hyväksyminen, kirkollisveroprosentin päättäminen, tilinpäätöksen vahvistaminen sekä seurakunnan strategian hyväksyminen. Tulevien vuosien keskeisiä kirkkovaltuustossa käsiteltäviä asioita ovat myös kiinteistöstrategiasta ja esimerkiksi seurakuntakeskuksen tulevaisuudesta päättäminen.

Kirkkoneuvosto kokoontuu noin 8 kertaa vuodessa. Kirkkoneuvostossa päätetään erilaisista talous-, hallinto-, henkilöstö- ja kiinteistöasioista sekä valmistellaan kirkkovaltuuston päätettäväksi tulevat asiat.

Tukitiimien kautta luottamushenkilöt ja seurakuntalaiset pääsevät osallistumaan tapahtumien ja projektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Päätöksenteko, esityslistat ja pöytäkirjat.

#minunkirkkoni

tiedottaja