Voimaa armon virrasta -konsertti

Nokian kirkko

Voimaa armon virrasta -konsertti Nokian kirkossa klo 19. Lauluyhtye Pisara. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa, osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kulmakivi

Virsilauluhetki

Tuttuja virsiä, uusia virsiä, toivevirsiä. Laulattamassa Timo Uotila. Mukana ainakin veteraanien ystäviä.

Nokian kirkko

Ovi on auki kaikille - majataloilta

Vieraana vuoden 1999 Tapsan Tahtien laulukilpailun voittaja ja vuoden 2000 tangoprinsessa Jaana Pöllänen. Laulaja-evankelistana toimiva Jaana tekee nykyään hengellistä työtä, keikkaillen yhdessä puolisonsa Ville Uusitalon kanssa.

Illan juontaa Pasi Heino. Mukana myös Majatalobändi, Gospelkuoro Sarastus sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Tottijärven kirkko

Konsertti