Yhteisvastuukonsertti

Nokian kirkko

Yhteisvastuukonsertti Nokian kirkossa.

Yhteisvastuukonsertti Nokian kirkossa klo 16. Ulla Hannula, viulu, Lauri Voipio, sello, Eija Virtanen, urut ja Minna Viinikainen, laulu. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kulmakivi

Virsilauluhetki

Tuttuja virsiä, uusia virsiä, toivevirsiä. Laulattamassa Timo Uotila. Mukana ainakin veteraanien ystäviä.

Nokian kirkko

Ovi on auki kaikille - majataloilta

Vieraana vuoden 1999 Tapsan Tahtien laulukilpailun voittaja ja vuoden 2000 tangoprinsessa Jaana Pöllänen. Laulaja-evankelistana toimiva Jaana tekee nykyään hengellistä työtä, keikkaillen yhdessä puolisonsa Ville Uusitalon kanssa.

Illan juontaa Pasi Heino. Mukana myös Majatalobändi, Gospelkuoro Sarastus sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Tottijärven kirkko

Konsertti