G.B. Pergolesi: Stabat Mater

Nokian kirkko

Konsertissa esiintyvät Pilvi Antinmaa,sopraano ja Saija Siuko, altto/mezzosopraano, säestää Kaisa Kujanpää.
Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 euroa.

Pergolesi: Stabat Mater Nokian kirkossa klo 16. Pilvi Antinmaa,sopraano ja Saija Siuko, altto/mezzosopraano, säestää Kaisa Kujanpää.
Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 euroa.

Kulmakivi

Virsilauluhetki

Tuttuja virsiä, uusia virsiä, toivevirsiä. Laulattamassa Timo Uotila. Mukana ainakin veteraanien ystäviä.

Nokian kirkko

Ovi on auki kaikille - majataloilta

Vieraana vuoden 1999 Tapsan Tahtien laulukilpailun voittaja ja vuoden 2000 tangoprinsessa Jaana Pöllänen. Laulaja-evankelistana toimiva Jaana tekee nykyään hengellistä työtä, keikkaillen yhdessä puolisonsa Ville Uusitalon kanssa.

Illan juontaa Pasi Heino. Mukana myös Majatalobändi, Gospelkuoro Sarastus sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Tottijärven kirkko

Konsertti