Kaikille avoin urkuvartti

Nokian kirkko

Tervetuloa katsomaan, kuulemaan ja kokemaan lisää uruista Nokian kirkon urkuparvelle sunnuntaina 7.5. n. klo 11.30, kirkkokahvien jälkeen. Urkujen ja urkujensoiton ihmeelliseen maailmaan sinut johdattaa kanttori Minna Viinikainen.

Kaikille avoin urkuvartti Nokian kirkossa (urkuparvella) klo 11.30. Mukana kanttori Minna Viinikainen.

Hinttala

Yhteislaulutilaisuus

Laulattamassa pastori Timo Uotila.

Nokian kirkko

Konevitsa-kvartetin konsertti

Konevitsa-kvartetti on neljän ammattilaulajan muodostama a cappella -yhtye. Kvartetti on tasoltaan erinomainen ja kaikilla sen jäsenillä on loppututkinto Pietarin konservatoriosta. Konsertissa kuullaan ortodoksista kirkkomusiikkia sekä venäläisistä ja ukrainalaisista kansanlauluja ja romansseja.

Siuron kirkko

Kesäillan musiikkia

"Virsin, lauluin, psalttarein!" -kesäkonsertissa syvennytään psalmimusiikin maailmaan.