Kesäillan musiikkia

Suomalais-ranskalainen ilta
- musiikkia luonnosta ja rakkaudesta

Kesäinen kamarimusiikkikonsertti koostuu romanttisista ja impressionistisista tunnelmista. Kappaleita yhdistävät luontoaiheet unohtamatta ihmismieltä askarruttavia rakkauden peruskysymyksiä. Säveltäjäniminä konsertissa kuullaan muun muassa Yrjö Kilpistä, Oskar Merikantoa, Jean Sibeliusta sekä Albert Rousselia. Pohjois-Karjalasta kotoisin olevista ammattimuusikoista koostuva trio on tutustunut toisiinsa jo lukioaikana ja palaa taas tekemään yhteistyötä kaikille rakkaan kamarimusisoinnin parissa.

Kesäillan musiikkia seurakuntakeskuksen salissa klo 18. Veera Niiranen, sopraano, Jenni Halonen, huilu ja Mirva Helske, piano.

Tottijärven kirkko

Iltamusiikki

Alun perin Tampereelta kotoisin oleva Lila Arha opiskelee alttoviulun soittoa viimeistä vuotta Tukholman kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa. Iltamusiikissa saamme kuulla hänen soittamanaan mm. Bachin, Brittenin ja Regerin musiikkia.

Siuron kirkko

Iltamusiikki

"Muistellen, rakastaen, luottaen" -konsertti sisältää klassisen vokaalimusiikin kotimaisia ja ulkomaalaista helmiä.

Nokian kirkko

KLS.-yhtyeen konsertti

KLS.-yhtyeen konsertti Nokian kirkossa klo 18.