Kesäillan musiikkia

Suomalais-ranskalainen ilta
- musiikkia luonnosta ja rakkaudesta

Kesäinen kamarimusiikkikonsertti koostuu romanttisista ja impressionistisista tunnelmista. Kappaleita yhdistävät luontoaiheet unohtamatta ihmismieltä askarruttavia rakkauden peruskysymyksiä. Säveltäjäniminä konsertissa kuullaan muun muassa Yrjö Kilpistä, Oskar Merikantoa, Jean Sibeliusta sekä Albert Rousselia. Pohjois-Karjalasta kotoisin olevista ammattimuusikoista koostuva trio on tutustunut toisiinsa jo lukioaikana ja palaa taas tekemään yhteistyötä kaikille rakkaan kamarimusisoinnin parissa.

Kesäillan musiikkia seurakuntakeskuksen salissa klo 18. Veera Niiranen, sopraano, Jenni Halonen, huilu ja Mirva Helske, piano.

Nokian kirkko

Konevitsa-kvartetti

Konevitsa-kvartetin "Musiikkia ilman rajoja" -konsertti. Ohjelmiston keskeinen osa on venäläistä kirkkomusiikkia, muinaisista luostarisävelmistä nykysäveltäjien teoksiin sekä venäläisistä kansanlauluista ja sotilasmusiikista. Ohjelma 15 € Konevitsan luostarin jälleenrakentamisen hyväksi.

Hinttalan museopiha

Yhteislaulutilaisuus

Sateen yllättäessä väentuvassa.

Maatialan pappila

Hello World! Kansainvälinen brunssi

Afrikkalaisia makuja, rytmejä ja värejä. Iloa ja seikkailua maapallon ympäri. Kansainvälinen tapahtuma koko perheelle ja kaiken ikäisille.