Suomalaisen laulumusiikin iltapäivä

Seurakuntakeskus

Baritoni Raimo Laukka ja kanttori Minna Viinikainen laulava pianisti Maija Weitzin säestyksellä suomalaista laulumusiikkia mm. Oskar Merikannolta, Jean Sibeliukselta, Yrjö Kilpiseltä ja Ahti Sonniselta. Tässä konsertissa myös yleisö pääsee laulamaan ja väliajalla on mahdollista ostaa kahvit lähetysnuorten eli Lättyjen hyväksi. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman hinta on 5€.

Suomalaisen laulumusiikin iltapäivä seurakuntakeskuksen salissa klo 16. Raimo Laukka ja Minna Viinikainen, laulu, Maija Weitz, piano. Käsiohjelma 5€.

Tottijärven kirkko

Iltamusiikki

Alun perin Tampereelta kotoisin oleva Lila Arha opiskelee alttoviulun soittoa viimeistä vuotta Tukholman kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa. Iltamusiikissa saamme kuulla hänen soittamanaan mm. Bachin, Brittenin ja Regerin musiikkia.

Siuron kirkko

Iltamusiikki

"Muistellen, rakastaen, luottaen" -konsertti sisältää klassisen vokaalimusiikin kotimaisia ja ulkomaalaista helmiä.

Nokian kirkko

KLS.-yhtyeen konsertti

KLS.-yhtyeen konsertti Nokian kirkossa klo 18.