Suomalaisen laulumusiikin iltapäivä

Seurakuntakeskus

Baritoni Raimo Laukka ja kanttori Minna Viinikainen laulava pianisti Maija Weitzin säestyksellä suomalaista laulumusiikkia mm. Oskar Merikannolta, Jean Sibeliukselta, Yrjö Kilpiseltä ja Ahti Sonniselta. Tässä konsertissa myös yleisö pääsee laulamaan ja väliajalla on mahdollista ostaa kahvit lähetysnuorten eli Lättyjen hyväksi. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman hinta on 5€.

Suomalaisen laulumusiikin iltapäivä seurakuntakeskuksen salissa klo 16. Raimo Laukka ja Minna Viinikainen, laulu, Maija Weitz, piano. Käsiohjelma 5€.

Hinttala

Yhteislaulutilaisuus

Pastori Timo Uotila laulattaa yhteislauluja. Sateen yllättäessä väentuvassa.

Nokian kirkko

Konevitsa-kvartetti

Konevitsa-kvartetin "Musiikkia ilman rajoja" -konsertti. Ohjelmiston keskeinen osa on venäläistä kirkkomusiikkia, muinaisista luostarisävelmistä nykysäveltäjien teoksiin sekä venäläisistä kansanlauluista ja sotilasmusiikista. Ohjelma 15 € Konevitsan luostarin jälleenrakentamisen hyväksi.

Hinttalan museopiha

Yhteislaulutilaisuus