Evästä elämään

Seurakuntakeskus

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian seurakuntakeskuksessa (Korkeemäenkatu 8).
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia?

Evästä elämään srk-keskuksessa klo 14-15.15. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia? Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahveille

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Kohtaamisia, keskustelua, läsnäoloa...

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Tottijärven seurakuntatalo

Hyvän Paimenen ilta

Opetuksen, rukouksen ja ylistyksen ilta. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen esirukoukseen. Puhujavieraana Terttu Ojakoski "Luopumisen vaikeus ja siunaus".