Evästä elämään

Seurakuntakeskus

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian seurakuntakeskuksessa (Korkeemäenkatu 8).
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia?

Evästä elämään srk-keskuksessa klo 14-15.15. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia? Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahveille

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki

Rukoillaan yhdessä.

Helluntaiseurakunnan sali

Evästä elämään

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Tule kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian helluntaiseurakunnan salissa, Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

VASTAMAJA - Ryhmätila

NMKY:n raamattupiiri