Evästä elämään

ke 11.10. kello 14.00

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali Välimäenkatu 8. Vierailijana Juha Mattila: Turvapaikanhakijat, paperittomat ja kirkkomme.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä!
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki

Rukoillaan yhdessä.

Kulmakivi

Lohtuhuivien lähettiläät

Lohtuhuivi on huivi, jonka voi antaa surevalle tai muuten murheelliselle. Lohtuhuivi voi olla mikä tahansa huivi. Voit ottaa omat käsityötarvikkeet mukaan.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Juhannusjuhla

Ohjelmaa rannassa. Myynnissä makkaraa, mehua, munkkeja ja kahvia. Käteismaksu. Päihteetön tapahtuma.