Evästä elämään

ke 11.10. kello 14.00

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali Välimäenkatu 8. Vierailijana Juha Mattila: Turvapaikanhakijat, paperittomat ja kirkkomme.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä!
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Kulmakivi

Rukousystävä tavattavissa

Rukousystävä on paikalla sinua varten. Tule juttelemaan ja rukoilemaan niin pienen, kuin isommankin asian puolesta. Rukousystävinä toimii seurakuntalaisia.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki

Rukoillaan yhdessä.

Siuron kirkko

Raamattupiiri

Käydään läpi Psalmien kirjaa.