Perhekerho

Linnavuoren seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Perhekerho Linnavuoren srk-talossa klo 9 - 12.

Pinsiön kirkko

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Kirkkohetki. Mukana Sanna Erkanho ja Mika Sagulin.

Kaakaopyhäkoulu

Touhuilua sisällä ja ulkona Raamatun Sanan äärellä. Jälkkärinä kaakaota ja voileipää.

Mukkelis makkelis -talvitapahtuma

Kahviosta hernekeittoa 3 € / annos (50:lle ensimmäiselle), kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Tehdaspalokunnan nuoret myyvät makkaraa. Hiihtokilpailut alle kouluikäisille (säävaraus), arpajaiset, lelukirppis, karkkipurkkiarvonta ja rastirata ulkona. Tapahtuma päättyy klo 16 alkavaan perhekirkkoon. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.