Evästä elämään

ke 25.10. kello 14.00

Evästä elämään -tekstin: Evästä elämään - yhdessäolon keidashetki - Helluntaiseurakunnan salissa Välimäenkatu 8 klo 14-15.15. Vierailijana valokuvaaja Raimo Nuolikoski: Nojatuolimatka kotinurkista Lapin tuntureille. Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä! Vierailijana Raimo Nuolikoski: Nojatuolimatka kotinurkista Lapin tuntureille.
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijän tunti

Tule tapaamaan ja juttelemaan.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Tottijärven seurakuntatalo

Hyvän Paimenen ilta

Opetuksen, rukouksen ja ylistyksen ilta. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen esirukoukseen. Puhujina Veijo ja Anne Heikkilä.