Suomalainen messu - juhlaversio 2017

Nokian kirkko

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona eri puolilla Suomea 2017. Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Musiikista vastaavat Lasse Heikkilä ja Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro ja lauluyhtye Pisara. Solisteina laulamassa Mika Karola, Tanja Lamminmäki, Ilmari Kujansuu ja Helmi Mattila. Konsertissa kerätään kolehti. Mukana Kulmakiven kädentaitajien myyjäispöytä. Vapaa pääsy.

Lasse Heikkilän Suomalainen messu - juhlaversio 2017 Nokian kirkossa klo 19. Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro, lauluyhtye Pisara ja solistit.

Siuron kirkko

Kansanlaulumessu Siuron kirkossa

14. sunnuntai helluntaista. Lähimmäinen. Messussa lauletaan Pinsiön nuorten Pelimannien säestyksellä tuttuja kansanlaulusävelmiä Anna-Mari Kaskisen teksteihin.

Siuron kirkko

Kesäillan musiikkia

"Virsin, lauluin, psalttarein!" -kesäkonsertissa syvennytään psalmimusiikin maailmaan.

Yhteislauluhetki

Tervetuloa laulamaan kitaran säestyksellä ja iloitsemaan yhteydestä toisiimme!