Evästä elämään

ke 29.11. kello 14.00

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Hannele Koivisto: Merimieskirkko, pala Suomea ulkomailla.

Evästä elämään Helluntaiseurakunnan salissa (Huom. paikka!) klo 14. Tervetuloa kohtaamaan kanssaihmisiä yhteisen teeman ympärillä!
Tämän syyskauden ajan Evästä elämään -tilaisuudet pidetään Nokian Helluntaiseurakunnan salissa os. Välimäenkatu 8.

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijän tunti

Tule tapaamaan ja juttelemaan.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Tottijärven seurakuntatalo

Hyvän Paimenen ilta

Opetuksen, rukouksen ja ylistyksen ilta. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen esirukoukseen. Puhujina Veijo ja Anne Heikkilä.