Konevitsa-kvartetin konsertti

Konevitsa-kvartetin konsertti Nokian kirkko

Konevitsa-kvartetti on neljän ammattilaulajan muodostama a cappella -yhtye. Kvartetti on tasoltaan erinomainen ja kaikilla sen jäsenillä on loppututkinto Pietarin konservatoriosta. Konsertissa kuullaan ortodoksista kirkkomusiikkia sekä venäläisistä ja ukrainalaisista kansanlauluja ja romansseja.

Konevitsa-kvartetti Nokian kirkossa klo 18. Ohjelma 12 € Konevitsan luostarin jälleenrakentamisen hyväksi.

Tottijärven kirkko

Iltamusiikki

Alun perin Tampereelta kotoisin oleva Lila Arha opiskelee alttoviulun soittoa viimeistä vuotta Tukholman kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa. Iltamusiikissa saamme kuulla hänen soittamanaan mm. Bachin, Brittenin ja Regerin musiikkia.

Siuron kirkko

Iltamusiikki

"Muistellen, rakastaen, luottaen" -konsertti sisältää klassisen vokaalimusiikin kotimaisia ja ulkomaalaista helmiä.

Nokian kirkko

KLS.-yhtyeen konsertti

KLS.-yhtyeen konsertti Nokian kirkossa klo 18.