Ovi on auki kaikille - majataloilta

Nokian kirkko

Vieraana vuoden 1999 Tapsan Tahtien laulukilpailun voittaja ja vuoden 2000 tangoprinsessa Jaana Pöllänen. Laulaja-evankelistana toimiva Jaana tekee nykyään hengellistä työtä, keikkaillen yhdessä puolisonsa Ville Uusitalon kanssa.

Illan juontaa Pasi Heino. Mukana myös Majatalobändi, Gospelkuoro Sarastus sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Ovi on auki kaikille -majataloilta Nokian kirkossa klo 18. Vieraana laulaja-evankelista Jaana Pöllänen. Lasten oma majataloilta Kanttorilassa.

Kulmakivi

Nettineuvonta

Kulmakivessä vapaaehtoiset Nettineuvojat auttamassa netin, matkapuhelimen tai tabletin käyttöön liittyvissä asioissa ti klo 10-12.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Yhteinen pöytä -ruokailu

Lounaan hinta 2,50 €. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille (esim. työttömille ja pieneläkeläisille), joiden yhteenlasketut tulot ovat alle 1 000 € kuukaudessa sekä lapsiperheille.

VASTAMAJA - Ryhmätila

Näkövammaisten kerho