Ovi on auki kaikille - majataloilta

Nokian kirkko

Vieraana vuoden 1999 Tapsan Tahtien laulukilpailun voittaja ja vuoden 2000 tangoprinsessa Jaana Pöllänen. Laulaja-evankelistana toimiva Jaana tekee nykyään hengellistä työtä, keikkaillen yhdessä puolisonsa Ville Uusitalon kanssa.

Illan juontaa Pasi Heino. Mukana myös Majatalobändi, Gospelkuoro Sarastus sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Ovi on auki kaikille -majataloilta Nokian kirkossa klo 18. Vieraana laulaja-evankelista Jaana Pöllänen. Lasten oma majataloilta Kanttorilassa.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki

Rukoillaan yhdessä.

Kulmakivi

Lohtuhuivien lähettiläät

Lohtuhuivi on huivi, jonka voi antaa surevalle tai muuten murheelliselle. Lohtuhuivi voi olla mikä tahansa huivi. Voit ottaa omat käsityötarvikkeet mukaan.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Juhannusjuhla

Ohjelmaa rannassa. Myynnissä makkaraa, mehua, munkkeja ja kahvia. Käteismaksu. Päihteetön tapahtuma.