Pappilan joulu

Maatialan pappila

Virittäydy joulutunnelmaan Pappilan joulutalossa! Puuroa, glögiä ja piparia tarjolla klo 11 alkaen. Askartelupisteellä jouluisia, kaikenikäisille sopivia askarteluja sekä mahdollisuus tehdä joulukortteja. Joulupipareiden koristelua.
Klo 12 Marja Nevankallio esittää joulumusiikkia konserttikanteleella.

Pappilan joulu Maatialan pappilassa klo 11-15.

Pinsiön kirkko

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Kirkkohetki. Mukana Sanna Erkanho ja Mika Sagulin.

Linnavuoren seurakuntatalo

Kaakaopyhäkoulu

Touhuilua sisällä ja ulkona Raamatun Sanan äärellä. Jälkkärinä kaakaota ja voileipää.

Linnavuoren seurakuntatalo

Mukkelis makkelis -talvitapahtuma

Kahviosta hernekeittoa 3 € / annos (50:lle ensimmäiselle), kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Tehdaspalokunnan nuoret myyvät makkaraa. Hiihtokilpailut alle kouluikäisille (säävaraus), arpajaiset, lelukirppis, karkkipurkkiarvonta ja rastirata ulkona. Tapahtuma päättyy klo 16 alkavaan perhekirkkoon. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.