Joulukonsertti

Nokian kirkko

Lucia-kulkue ja joululauluja.

Lucian päivän joulukonsertti Nokian kirkossa klo 18. Hempan Pumppu ja Mertsi Palmroth. Vapaa pääsy.

Nokian kirkko

Majatalo-ilta

Ovi on auki kaikille! -majatalo-illassa Nokian kirkossa musiikkivieraana Heini ja Pentti Hietanen. Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija, joka tulkitsee yhtä vakuuttavasti niin oopperaa kuin viihde- ja rockmusiikkia. Nokialla hän esiintyy yhdessä vaimonsa Heinin kanssa. Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa.

Illan juontaa Ulla Aurio. Mukana myös Gospelkuoro Sarastus, Majatalobändi sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Kulmakivi

Virsilaulut