Kauneimmat joululaulut

Suoniemen kirkko

Mukana Timo Uotila, Mika Sagulin sekä Tottijärven kirkkokuoro ja Hymnale

Kauneimmat joululaulut Suoniemen kirkossa klo 15.

Nokian kirkko

Majatalo-ilta

Ovi on auki kaikille! -majatalo-illassa Nokian kirkossa musiikkivieraana Heini ja Pentti Hietanen. Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija, joka tulkitsee yhtä vakuuttavasti niin oopperaa kuin viihde- ja rockmusiikkia. Nokialla hän esiintyy yhdessä vaimonsa Heinin kanssa. Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa.

Illan juontaa Ulla Aurio. Mukana myös Gospelkuoro Sarastus, Majatalobändi sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Kulmakivi

Lähetysilta

Ajankohtaisia kuulumisia lähetyskentiltä ja suomesta, yhdessäoloa ja rukousta. Lähetyslentäjien, Maf:n toiminasta kertomassa Markku Nemi