Evästä elämään

Helluntaiseurakunnan sali

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Tule kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian helluntaiseurakunnan salissa, Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Evästä elämään helluntaiseurakunnan salissa klo 14. Vieraana Timo Kirkko-Jaakkola: Edunvalvontavaltuutus ja muut tärkeät lakiasiat.

Kulmakivi

Nettineuvonta

Kulmakivessä vapaaehtoiset Nettineuvojat auttamassa netin, matkapuhelimen tai tabletin käyttöön liittyvissä asioissa ti klo 10-12.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Yhteinen pöytä -ruokailu

Lounaan hinta 2,50 €. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille (esim. työttömille ja pieneläkeläisille), joiden yhteenlasketut tulot ovat alle 1 000 € kuukaudessa sekä lapsiperheille.

VASTAMAJA - Ryhmätila

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Hengellinen ryhmä omaistaan hoitaville yli 65-vuotiaille.