Majatalo-ilta

Nokian kirkko

Ovi on auki kaikille! -majatalo-illassa Nokian kirkossa musiikkivieraana Heini ja Pentti Hietanen. Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija, joka tulkitsee yhtä vakuuttavasti niin oopperaa kuin viihde- ja rockmusiikkia. Nokialla hän esiintyy yhdessä vaimonsa Heinin kanssa. Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa.

Illan juontaa Ulla Aurio. Mukana myös Gospelkuoro Sarastus, Majatalobändi sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Ovi on auki kaikille! -majatalo-ilta Nokian kirkossa klo 18. Musiikkivieraina Heini ja Pentti Hietanen. Lasten oma majatalo-ilta Kanttorilassa.

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Kohtaamisia, keskustelua, läsnäoloa...

VASTAMAJA - Ryhmätila

Raamatunluku- ja keskustelupiiri

Ota mukaan Raamattusi, luemme sitä yhdessä ja keskustelemme.