Vauvacafé

Maatialan pappila

Tervetuloa äidit ja isät alle vuoden ikäisen esikoisvauvan kanssa kohtaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Tervetuloa myös odottavat äidit. Kahvitarjoilu.

Vauvacafé Maatialan pappilassa klo 13-15.

Linnavuoren seurakuntatalo

Mukkelis makkelis -talvitapahtuma

Kahviosta hernekeittoa 3 € / annos (50:lle ensimmäiselle), kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Tehdaspalokunnan nuoret myyvät makkaraa. Hiihtokilpailut alle kouluikäisille (säävaraus), arpajaiset, lelukirppis, karkkipurkkiarvonta ja rastirata ulkona. Tapahtuma päättyy klo 16 alkavaan perhekirkkoon. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Maatialan pappila

Vauvacafé

Tottijärven seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.