King's Kids

Kanttorila

Kouluikäisten pyhäkoulu, jossa tehdään yhdessä tanssiesityksiä sekä lyhytelokuvia ja draamaa. Tietysti myös rukoillaan ja luetaan Raamattua. Ryhmä esiintyy satunnaisesti. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

King's Kids kouluikäisten pyhäkoulu Kanttorilassa klo 17.30-19.00

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Kummin kaa -iltapäivä

Tervetuloa viettämään kummien ja kummilasten yhteistä iltapäivää.
Ohjelmassa kirkkohetki, kirkkokahvit ja erilaisia toimintapisteitä sisällä ja ulkona. Aarrerastit, temppurata, askartelua, laulua, naurua, neppailua, jätskiä, lautapelejä, yhdessäoloa ja ystävyyttä.

Maatialan pappila

Vauvacafé

Tervetuloa äidit ja isät alle vuoden ikäisen esikoisvauvan kanssa kohtaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Tervetuloa myös odottavat äidit. Kahvitarjoilu.

Tottijärven seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.