Mukkelis makkelis

Tottijärven seurakuntatalo

Perhemessu kirkossa klo 10. Tämän jälkeen kahvio (kahvia, teetä, mehua, pullaa), lasten hiihtokilpailut (säävaraus), askartelua ja arpajaiset. Tapahtuman tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Yhteistyössä Tottijärven urheilijat, vanhempainyhdistys ja partiolaiset.

Sunnuntai 10.12. Mukkelis Makkelis -talvitapahtuma. Klo 10-14.

Tottijärven seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Linnavuoren seurakuntatalo